torsdag 26 maj 2011

Terminens sista

Mediaskrevet har sänt terminens sista radioprogram! 


Det har varit en fantastisk termin med många ups and downs, för mer info om 'ups' maila olalindholm.gårdsbutik@gmail.com (funkar kanske även för 'downs'?)


personer som under terminen bidragit med sin ofrivilliga medverkan top 4

Jan björklund (han som vill att poliser ska hämta skolkande barn osvosv, går även under namnet 'fascisten')

Erik saade (han som vill bli populär genom att knarka handikappparkeringar, uppmaning: välj grupptryck med mer omsorg nästa gång, puss)

Håkan Juholt (mustachernas, kuppernas och ambivalensens mästare, han är dessutom vad jag skulle vilja kalla 'ett skämt' och vad mer kan man begära av en politiker?)

Jas Gripen (är inte en person och har inte talförmåga men har ändå fler komiska kvalitéer än dom flesta, den talande tystnadens flygplan)

Tack för era bidrag!


Nu tar vi sommarlov från radion, men här på bloggen kommer vi att lysa med våran närvaro, hela sommaren, fun fun fun in the sun sun sun

Lyssna på vårt sista program för säsongen: Här Klicka på länken och klicka på mediaskrevet i rulllistan, ej svårt, en apa klarar detta.

/Hannah

1 kommentar:

  1. HALLÅ!!!! ni glömde min personliga favorit PER STRÖM!? Å jag kommer ha så fun fun fun in the sun sun sun i sommar med denna blogg i min direkta närvaro ska ni veta.
    XOXOXO er number one stalker och fan
    LÖVE

    SvaraRadera